Salesflare

Wat zijn bulkacties?

Waarvoor kan ik ze gebruiken?

Met bulkacties kun je meerdere accounts, contacten, opportuniteiten en taken tegelijk selecteren om ze te bewerken of te verwijderen. Bulkacties besparen tijd en frustratie. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende bulkacties die je kunt uitvoeren en wanneer ze van pas kunnen komen.

Accounts:

Bewerken - Naast het bewerken van accountgegevens om eventuele oorspronkelijke fouten te corrigeren, kan een bedrijf na verloop van tijd veranderen en kan het nodig zijn om de informatie te wijzigen. Met bulkbewerkingen voor accounts kun je de website-URL, de beschrijving en de grootte wijzigen. Je kunt ook de tags die aan dat account zijn gekoppeld en alle aangepaste velden die je hebt aangemaakt, bewerken.


Verwijderen - Of de accounts duplicaten zijn of gewoon niet relevant voor je bedrijf, je kunt accounts massaal verwijderen om tijd te besparen.

Een teamlid aan alle accounts toevoegen - Als je een van je teamleden tegelijk aan meerdere accounts wilt toevoegen, kun je hiervoor ook bulkacties gebruiken. Meer informatie over hoe je dit doet, vind je hier.

Contacten:

Bewerken - Zodra je je contacten/klanten importeert of aanmaakt, kun je bulkacties gebruiken om informatie zoals de tags, de opt-outstatus, bounces of de aangepaste velden die je hebt aangemaakt, te bewerken.

  • Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je net terug bent van een conferentie en iedereen die je die dag hebt ontmoet, wilt groeperen. Je kunt bulkacties gebruiken om die groep contacten een tag toe te wijzen, zodat je ze later gemakkelijk allemaal opnieuw kunt vinden.


Verwijderen - Je kunt massaal verwijderen contacten op elk moment massaal verwijderen met bulkacties.


Workflow verzenden - Als je door een groep van je contacten scrolt en besluit dat je ze allemaal een e-mail of een reeks e-mails wilt verzenden, kun je dit doen met bulkacties. Selecteer gewoon de klanten in een lijst en selecteer het pijlpictogram om een e-mail of workflow aan te maken met de geselecteerde contacten als doelgroep.

  • Waarschuwing! Zorg ervoor dat je eerst een filter op je contacten toepast voordat je op 'Alles selecteren' drukt, zodat je doelgroep wordt beperkt voordat je een workflow naar hen verzendt.


Opportuniteiten:

Bewerken - Enkele bulkacties die je kunt uitvoeren bij het bewerken van opportuniteiten zijn: de eigenaar, verantwoordelijke, account, naam, fase, pipeline, sluitdatum, tags, status, verliesreden, kans, startdatum en aangepaste velden wijzigen.

  • Je kunt het eigenaarschap van opportuniteiten alleen overdragen als je zelf de eigenaar bent of beheerder bent. De waarde ‘gewonnen’ wordt toegewezen aan de eigenaar van de opportuniteit en de foto van de eigenaar is de foto die in de opportuniteit wordt weergegeven. Een verantwoordelijke in bulk selecteren is handig als je wilt dat een lid van je verkoopteam opvolging doet voor een geselecteerd aantal opportuniteiten.

  • De pipeline wijzigen is handig wanneer je opportuniteiten te veel worden voor één pipeline. Als je bovendien meerdere opportuniteiten hebt die naar een nieuwe fase gaan, kun je ze selecteren en meerdere tegelijk verplaatsen. Met bulkacties blijft de informatie behouden doordat de opportuniteiten zelf gewoon naar een nieuwe pipeline of fase worden verplaatst.

  • De verliesreden in bulk bewerken is handig wanneer je meerdere gerelateerde opportuniteiten hebt die dezelfde uitkomst in het verkoopproces hebben ervaren.


Verwijderen - Je kunt opportuniteiten alleen in bulk verwijderen als je de eigenaar ervan bent of beheerdersrechten hebt.


Taken:

Snoozen - Als je meerdere achterstallige taken hebt die je wilt snoozen, kun je dit in bulk doen. Meer informatie over hoe dat werkt, vind je hier.


Bewerken - Je kunt de account waaraan de taken zijn toegewezen en de beschrijving van de taken ook in bulk bewerken. Dit is handig voor terugkerende evenementen of taken.


Verwijderen - Ben je het beu om oude taken te zien? Bulk verwijder ze om je overzicht op te schonen.


Gebruikers toewijzen/Gebruikers de-toewijzen - Je kunt taken met bulkacties aan je collega's toewijzen of de toewijzing ervan ongedaan maken.


Als je nog vragen hebt over het gebruik van bulkacties, stuur ons dan een bericht via de chat! 😀

Hulp nodig?

Neem gewoon contact op met ons supportteam via de chat, hier of in Salesflare.

De chat openen →