Salesflare

Hoe verwijder ik alles en begin ik opnieuw?

Hoe verwijder ik accounts, contacten en opportuniteiten in bulk?


Van job veranderen, een nieuw bedrijf opbouwen of gewoon opnieuw willen beginnen?

Dat is eenvoudig: gebruik gewoon de bulkacties.

Klik op de avatar van één account om de bulkmodus te openen. 

Druk op 'Alles selecteren' bovenaan en klik op de prullenbak om alle accounts te verwijderen.


Wanneer je accounts verwijdert, worden ook alle opportuniteiten en taken die eraan gekoppeld zijn verwijderd.

Je kunt hetzelfde proces volgen om contacten te verwijderen.

Wees voorzichtig. Alles zal verdwijnen. 😲

Heb je vragen? Stuur ons een bericht via de chat. 💬

Hulp nodig?

Neem gewoon contact op met ons supportteam via de chat, hier of in Salesflare.

De chat openen →