Salesflare

Hoe kan ik een contact handmatig uit een workflow verwijderen of opnieuw aan een workflow laten deelnemen?

Als je je afvraagt hoe je een contact handmatig aan een workflow kunt toevoegen of eruit kunt verwijderen, dan is dit het artikel voor jou.

Een contact uit een workflow verwijderen

Volg deze eenvoudige instructies om een contact uit een workflow te verwijderen:

  1. Ga eerst naar de pagina Workflows in je Salesflare-account.

  2. Selecteer de juiste workflow en klik op de sectie "In" om alle contacten te bekijken die momenteel aan de workflow deelnemen.

  3. Zoek het contact dat je wilt verwijderen door de naam van het contact te zoeken of door door de lijst te scrollen.

  4. Zodra je het contact hebt gevonden, klik je op het blauwe pijlpictogram om het uit de workflow te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om het contact te verwijderen met of zonder het doel van de workflow te behalen.

Je kunt een contact ook uit een workflow verwijderen via de sectie Contacten:

  1. Ga eerst naar de lijst met contacten in je Salesflare-account.

  2. Zoek het specifieke contact en kijk in de zijbalk van het contact aan de rechterkant naar opties die verband houden met workflows.

  3. Selecteer de workflow waaruit je het contact wilt verwijderen. Hiervoor kies je uit een lijst met bestaande workflows waaraan het contact deelneemt.

  4. Klik vervolgens op het blauwe pijlpictogram om het contact uit de workflow te verwijderen.


Een contact opnieuw aan een workflow laten deelnemen

Volg deze eenvoudige instructies om een contact opnieuw aan een workflow te laten deelnemen:

  1. Ga eerst naar de pagina Workflows in je Salesflare-account.

  2. Selecteer de juiste workflow en klik op de sectie "Verlaten" om alle contacten te bekijken die niet meer aan de workflow deelnemen.

  3. Zoek het contact dat je opnieuw wilt laten deelnemen door de naam van het contact te zoeken of door door de lijst te scrollen.

  4. Zodra je het contact hebt gevonden, klik je op het blauwe pijlpictogram om het opnieuw aan de workflow te laten deelnemen.

Je kunt een contact ook opnieuw aan een workflow laten deelnemen via de sectie Contacten:

  1. Zoek het specifieke contact en kijk in de zijbalk van het contact aan de rechterkant naar opties die verband houden met workflows.

  2. Selecteer de workflow waaraan je het contact opnieuw wilt laten deelnemen. Hiervoor kies je uit een lijst met bestaande workflows waaraan het contact eerder deelnam.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht via de chat of via support@salesflare.com! 💬

Hulp nodig?

Neem gewoon contact op met ons supportteam via de chat, hier of in Salesflare.

De chat openen →