Salesflare

Hoeveel kost het om een gebruiker aan mijn Salesflare-account toe te voegen?

Hoeveel wordt er aan mijn Salesflare-abonnement toegevoegd?

Een nieuwe gebruiker toevoegen aan je Salesflare-account is eenvoudig en de kosten hangen af van je plan.

Hier volgt een kort overzicht: πŸ‘‡


Salesflare-prijsplannen

Salesflare biedt drie plannen voor verschillende behoeften:

  1. Groeiplan

    • Kosten: $39 per gebruiker per maand (maandelijkse facturatie) of $29 per gebruiker per maand (jaarlijkse facturatie).

  2. Pro Plan

    • Kosten: $64 per gebruiker per maand (maandelijkse facturatie) of $49 per gebruiker per maand (jaarlijkse facturatie).

  3. Enterprise-plan

    • Kosten: $124 per gebruiker per maand (maandelijkse facturatie) of $99 per gebruiker per maand (jaarlijkse facturatie).

Meer informatie over wat inbegrepen is in de verschillende plannen vind je op onze prijspagina.


Hoe de facturatie werkt wanneer je een gebruiker toevoegt

Het hangt af van je facturatiefrequentie:

  • Maandelijks plan: Als je in de loop van de maand een gebruiker toevoegt, worden alleen de resterende dagen van de facturatiecyclus aangerekend. De kosten worden toegevoegd aan je volgende maandelijkse factuur.

  • Jaarlijks plan: Als je in de loop van het jaar een gebruiker toevoegt, betaal je alleen voor de resterende dagen van het jaar. Deze kosten worden aan het einde van de facturatiemaand aangerekend: als je jaarlijkse verlenging bijvoorbeeld op de 17h van een maand plaatsvindt, wordt elk bedrag dat nog openstaat op elke 17h van de maand aangerekend.


Een gebruiker toevoegen βž•πŸ‘€πŸ“©

Zo doe je dat stap voor stap:

  1. Ga naar Instellingen > Je team beheren in je Salesflare-dashboard.

  2. Klik op de plusknop en vervolgens Teamlid uitnodigen.

  3. Voer hun e-mailadres in, kies hun rol en voeg hen toe aan een gebruikersgroep.

  4. Ze krijgen een uitnodiging via e-mail om lid te worden van je team. πŸ“§ Je kunt ook op β€œlink kopiΓ«ren” klikken en de uitnodigingslink op een andere manier met hen delen. πŸ”—

Opmerking: Alleen beheerders kunnen gebruikers toevoegen of verwijderen. ⚠️


Wat gebeurt er als je een gebruiker verwijdert? βŒπŸ‘€

Je krijgt een credit voor alle ongebruikte dagen, die op je volgende factuur wordt toegepast.


Een gebruiker toevoegen of verwijderen is eenvoudig en je betaalt alleen voor de tijd dat die persoon actief is. Als je team verandert, wordt de facturatie van Salesflare automatisch aangepast, zodat je nooit te veel betaalt. πŸ˜ŠπŸ“Šβœ…

Bekijk voor meer informatie de facturatiehandleiding van Salesflare of neem contact met ons op via support@salesflare.com.

Hulp nodig?

Neem gewoon contact op met ons supportteam via de chat, hier of in Salesflare.

De chat openen β†’