# Wat wordt er met mijn team gedeeld in Salesflare?

Tot welke gegevens hebben mijn teamleden toegang en wat kunnen ze zien?

Standaard wordt alles in Salesflare automatisch met je team gedeeld, behalve de lijst ["Mijn contacten"](https://app.salesflare.com/#/contacts/my) en de tijdlijnen van "Accounts".

*   De lijst "Mijn contacten" is je volledige en automatisch bijgewerkte lijst met contacten. Deze contacten kunnen worden gedeeld wanneer je ze aan accounts toevoegt. Ze worden dan onderdeel van de gedeelde lijst "Klanten".
    
*   Tijdlijnen van accounts kunnen worden gedeeld door iemand aan het team op het account toe te voegen (ga naar het account, scroll omlaag naar Team, klik op "Beheren" en voeg je collega toe).
    

![](/assets/f9d5bba6e794547ef34b6def.png)

Als je strengere privacy-instellingen binnen je team wilt implementeren, ga dan naar [Instellingen > Rechten instellen](https://app.salesflare.com/#/settings/permissions) (als je een [beheerder](/nl/articles/1918653-what-additional-permissions-do-admins-managers-have) bent) om de verschillende rollen en gegevensbereiken voor elk teamlid in te stellen. Meer informatie over de rechteninstellingen vind je [hier](/nl/articles/4664889-can-i-set-user-permissions). Deze functionaliteit maakt deel uit van het [Pro-plan](/nl/articles/4665458-what-is-included-in-the-pro-plan). Je kunt je plan upgraden via [Instellingen > Facturatie & gebruik](https://app.salesflare.com/#/settings/billing/overview).

![](/assets/7b17088c31a2adf26b9a7d98.gif)

Vragen? Start de chat!
